Nayteikkuna

Olympus LS-20M – HD-kuvaa laatuäänen kera

 

Teksti: Martin Berka

 

Olympukselta ilmestyi hiljattain pienikokoinen videotallennin LS-20M, jolla voi tallentaa joko laadukasta stereoääntä tai stereoäänellä maustettua videota.

Kuvan- ja äänenlaatu ovat LS-20M:ssä hyvällä mallilla, mutta jostain kumman syystä usb-siirron jälkeen kaikissa tietokoneella (iMac) avatuissa klipeissä ääni oli kaksi ruutua kuvaa edellä. Toivottavasti tähän löytyy jatkossa jokin ratkaisu.
Tarjolla on kolme videoresoluutiota 4:3-kuvasuhteesta (640 x 480) Full HD -laajakulmaan (1920 x 1080). LS-20M:ssä voi käyttää jo kuvausvaiheessa Magic Movie -efektiä, jonka ansiosta tallenne näyttää jo valmiiksi musiikkivideolta. Erilaisia MM-tehosteita on neljä.

HDMI-liittimen kautta pystyy katsomaan Olympuksen tallentamat videot suoraan standardiin yhteensopivalla monitorilla tai TV:llä.

Olympus LS-3 -audiotallentimesta on laajempi arvio Riffin numerossa 7/2011, joka on myynnissä Lehtipisteen myyntipisteissä, Akateemisissa kirjakaupoissa ja hyvin varustetuissa soitinliikkeissä 30.11.2011 alkaen.

 

Vaikuttiko juttu kiinnostavalta? Lue lisää artikkeleita samoista aiheista paperille painetusta Riffistä. Myynnissä kautta maan hyvin varustetuissa musiikkiliikkeissä, R-kioskeissa & Lehtipisteen myymälöissä.

Taannehtivia numeroita voi tilata myös suoraan lehden toimituksesta sikäli kuin ko. numeroa on yhä varastossa.

 

 

 

 

 
§

 

30.11.2011
|
Martin Berka
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy