Petri Majuri & Ikimuistoiset sessiot

|
Image

Äänitteitä, jotka kansa tuntee. Tuottajia, jotka ovat jääneet usein taustahahmoksi. Mielenkiintoisia tarinoita siitä, miten asiat johtivat 
toisiin asioihin ja päädyttiin ratkaisuihin… Niinpä niin. Se mitä studiossa tapahtui, jää studioon. Kunnes se on aika kertoa julki. Ja nyt on, kun Ikimuistoiset sessiot -sarjassa on haastateltavana Petri Majuri, Music Makersilla kannuksensa ansainnut ja Suomenlinnan legendaarisen Seawolff-studion perustajaosakkaana häärinyt äänittäjäkonkari.

•••

Miten meni Hanoi Rocksin kanssa, entä kuinka vaativa oli Billy Cobham. Kuka tanssi Seawolfin flyygelin mutkalle ja miten Franz Ferdinand liittyy asiaan. Se selviää, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 1/2020 ja pääset lukemaan jutun kokonaisuudessan.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.