Riffin 1+6 joulutarjous 2022

|
Image

– TÄMÄ ON RIFFIN IHAN OMA MAINOS – 

Kyllähän se aina mieltä lämmittää kuulla, miten on “hienoa, kun julkaistaan vielä vanhaa kunnon paperilehteä”. Mutta ei sillä lämmöllä paljoa painopalveluita osteta, eikä Kustia poleteta, puhumattakaan toimittajan vuokrakämpän sähkölaskun maksusta.
Ja kun ollaan siirrytty suorasta vaihdantataloudesta jo ajat sitten erillisen maksuvälineen käyttöön, ei maitokauppiaskaan mokoma kelpuuta valmista lehteä kaurajuomatölkin vastikkeeksi. Se pitää ensin vaihtaa jossain rahaksi.
 Lehti nimittäin.

Ja niinhän se on, ettei ihmisellä loppujen lopuksi ole mitään hankaluuksia ilmaista arvonantoa tai kiitollisuutta sen jälkeen, kun foinikialiset rahan keksivät: kahisevaa tiskiin tai mobilepayt laulamaan, sillä hoituu.

Puolet Riffin budjetista tulee myydyistä ilmoituksista, toinen puoli tilausmaksuista ja irtonumeroiden myynnistä. Nuo molemmat puoliskot tarvitaan ja riittävän kokoisina, muuten alkaa askel onnahdella.

Näinä aikoina kaikilla on tiukkaa, ei käy kieltäminen. Sitäkin suuremmin arvostamme jokaista tilausta, myytyä irtonumeora ja lehdessä julkaistua ilmoitusta. Eivät ne ole itsestäänselvyyksiä.

Riffi on aika tärkeä julkaisu melko pienelle ihmisryhmälle ja sen tietäen täällä kyllä joustetaan ja venytään nyt aika lailla, ja niin on tehty jo useampi vuosi. On pankkikriisiä, koronaa ja tuo Venäjän mielipuolinen hyökkäyssota... aina nousee uutta kiveä auran eteen, se on taattua.

Joten jos asia on tärkeä, näytä se – tilaa lehti ja pidä painokone edelleen työllistettynä.

Riffin mainion 1 + 6 numeroa sisältävän joulutarjouksen löydät täältä

Ja tästä pääset tekemään kahden numeron tutustumistilauksen, tai vaikka pitemmänkin tilauksen.

– TÄMÄ ON RIFFIN IHAN OMA MAINOS –