Roland TD-15KV - sähköä settiin!

 


Teksti:Tommi Saarela

Sähkörummut kehittyvät kiitettävää tahtia: Rolandin uutuus lupailee, että nyt jo keskihintaluokan elektroninen rummusto voi tarjota uskottavat soundit, kotoisan soittotuntuman ja reippaasti säätövaraa settiin sekä sen sointimaailmaan.

Rolandin laajan sähkörumpumalliston viime vuoden puolella julkaistu TD-15KV yhdistää valmistajan lippulaivamallien luotettavuutta ja laatua niitä selvästi kevyempään kokoon ja hintaan.
Valmistajan järeimpiin sähkösetteihin verrattuna TD-15KV on kompakti, ja kulkee mukana selvästi pienemmässä nipussa kuin akustinen rummusto. Kokoon taittuvaa räkkiä lukuun ottamatta kaikki – eli padit, moduli ja muut romppeet – mahtuu yhteen laatikkoon, jonka yhteispaino pysyttelee normaalin kantokyvyn rajoissa. Keveyden salaisuus piilee paitsi ekonomisessa mitoituksessa myös runsaassa muoviosien käytössä, joten roudauskohtelu ja kiristimien vääntely kannattaa mitoittaa tuotteen rakenteiden mukaan.

 

 

Oheinen teksti on alku Tommi Saarelan testiartikkelista, joka on julkaistu Riffin numerossa 1/2013.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla. Voit lukea myös digilehteä Lehtiluukku.fi -palvelun kautta.

 

 

 
   
30.01.2013
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy