Nayteikkuna

Roland V-Combo VR-09

Rolandilta saatiin viimein vastaus Clavia Nord Electron vuosia dominoimaan kevyiden keikkaurkujen sarjaan. Uudessa VR-09-kiipparissa on keikkasoittajalle kaikki olennainen, mutta ei mitään turhaa. Uskottava urkumallinnus, ilmaisuvoimaiset pianot ja sähköpianot, sekä tärkeimmät synasaundit – kaikki löydettävissä suoraan kansilevystä.

Roland VR-09 painaa alle kuusi kiloa, mutta keveydestään huolimatta muovikuori on erittäin jämäkän oloinen ja varmasti roudauksen rasituksiin suunniteltu. Kolhualttiita soittimessa taitavat olla lähinnä kansilevyn potikoiden ja urkuliukujen nupit, jotka nousevat kansilevystä aika korkealle ja ovat hieman heppoisen tuntuisia. Sen sijaan esimerkiksi virtajohdon liitin, se joka särkyy yleensä jonkun kompastuessa lavalla virtajohtoon, on tehty fiksusti kulmaliittimellä ja varustettu vielä vääntymistä estävällä suojarenkaalla.
 
Näin alkaa Antti Suonion kirjoittama laitearvio, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 6/2013).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.
Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.
Lehden digitaalinen versio on ostettavissa Lehtiluukkupalvelusta 
 

16.10.2013
|
Antti Suonio
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy