Shure Axient Digital – huippu on huippua

|
Image

Elämme hienoja aikoja – ainakin, jos katsotaan millaisia työkaluja audioammattilaiselle on nykyisin tarjolla. Shuren Axient Digital on loistava esimerkki siitä, mitä huipputekniikka voi esittävälle taiteelle antaa.

Mitä monimutkaisempia asioita jonkin laitteen täytyy tehdä sitä oleellisempaa on, että valmistaja huolehtii käytön helppoudesta. Shurella tämä on selvästikin sisäistetty ja niinpä Axient Digitalin käyttö sujuu turhia pähkimättä heti ensi hetkestä alkaen.
Nelikanavainen AD4Q-vastaanotin on selkeä tapaus niin liitäntöjen kuin perustoimintojen hallinnankin osalta. Jos on entuudestaan kokemusta kehittyneempien langattomien käytöstä, pääsee pitkälle ihan intuition ohjaamana. Jos langattomien käyttö on vieraampaa touhua tai on tarpeen sukeltaa syvemmälle asetuksiin, niin johdonmukaisesta ja hyvin jäsennellystä käyttöoppaasta saa pitävää tukea.
 

•••

Näin alkaa käyttökokeisiin perustuva testiartikkeli, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin printtinumerosta 1/2018.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.