Sound Devices MixPre6 – irti tietokoneesta!

|
Image

Ei kenttätallennin vaan SD-kortille tallentava digitaalinen moniraituri.

Elokuvaäänittäjien arvostama Sound Devices lähestyy nyt uutta käyttäjäkunta, muusikoita. Vaikka MixPre6 muistuttaa kenttätallenninta, sen 12 raitaa ja toiminnot on suunniteltu juuri musiikin tekemiseen.

Valmistajan mainoslauseessa kehotetaan unohtamaan tietokone ja tukeutumaan vain MixPre6:n resursseihin, mutta kyllä tietokoneen merkitys silti tunnetaan ja tunnustetaan. MixPre6 voi nimittäin palvella myös USB-äänikorttina, jonka kautta saa vietyä tietokoneelle kahdeksan kanavaa ja tuotua ulos neljä. Stereofonisen päälähdön lisäksi sen kuulokevahvistinta voi samalla käyttää luurimonitorointiin.

MixPren pariksi sopisi vaikkapa Lewitt LCT 441 Flex, jonka käyttötestin voit lukea samasta numerosta. Jos taas kuuntelupuoli on hakusessa, niin saman tien pääsee lukaisemaan mitä kirjoitimmme Focal Shape 65 -monitoreista. Ja jos matkamuusikolle sopiva mikrofonin ja äänikortin yhdistelmä on enempi mieleen, niin suoraan USB-väylään liitettävän Beyerdynamic Fox -mikrofonin testin voi myös lukea tuoreesta viitosnumerosta.

•••

Näin alkaa käyttökokeeseen perustuva artikkeli, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin printtinumerosta 5/2018.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.