Taylor Solidbody tulee - oletko valmis?

 

 

Akustisilla kitaroillaan mainetta niittäneen Taylorin uudet Solidbody-sarjan sähkökitarat tarjoavat omaperäisen ja freesin soitinkonseptin.

Sähkökitaraa on Taylorilta odotettu pitkään ja vakiovastaus tiedusteluihin on aina ollut, että "sellainen tehdään sitten kun soittimeen saadaan riittävästi omia innovaatioita". Solidbody-sarjan mikrofonit, tallat ja virityskoneistot ovat omaa tuotantoa. Kun ulkonäkö ja rakennekaan eivät toista suoraan muiden linjoja, voisi tavoitteen arvella täyttyneen joka suhteessa. Tarjolla on sulavan soitettavuuden ohella myös oivaa toiminallisuutta eli homma on paketissa ja esittelyn arvoinen. Malleja on kolme: Classic, Standard ja Custom, joista Riffi testasi parin tonnin hintaista Standard-mallia.

Teksti: A-J Syrjänen
Kuva: Tommi Posa

 

Oheinen teksti on näyte artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 1/2009).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.

 

 

 

 

21.07.2009
|
A-J Syrjänen
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy