Nayteikkuna

Teemu Viinikaisen soitossa kuuluu Improvisaation virtaus

 

Kitaristi Teemu Viinikaisen nimi pulpahtelee esiin monissa yhteyksissä kotimaisen jazzin tiimoilta. Soololevy julkaistiin kesällä 2005, keikkoja ja yhteistyöprojekteja riittää useiden soittajien kanssa ja eri tahoilta tulleen tunnustuksen huippuna hän sai viime vuonna Sonyn ja Jazzliiton nuoren muusikon tunnustuspalkinnon.

Ehtymättömänä improvisoijana ja taitavana harmonisoijana tunnettu Teemu on rakentanut soittotaitonsa sekä omakohtaisen opiskelun ja muiden soittajien kuuntelun että monivaiheisen musiikillisen ammattikoulutuksen pohjalta.
Riffin haastattelussa kuullaan, miten kaikki alkoi ja mitä on odotettavissa.

 

Teksti: Timo Koskinen, Kuva: Juha Seila

 

 


Oheinen teksti on näyte artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 2/2006).

 

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

Aiemmin julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan toimitukselta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.

 

 

 

 

 

21.07.2009
|
Timo Koskinen
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy