Topp Pro T2208 – yksi liuku on riittävästi

|
Image

Klubikeikalla tarvitaan 
kompakteja työkaluja ja tämä mikseri mallaa siihen mittakaavaan kuin kuokka Jussin kouraan. Toimittaa tehtävänsä vaan nykyaikaisemmin konstein.

 

Olemukseltaan T2208 on selkeä keikkamikseri runsaine analogiliitäntöineen. 16 mikrofonikanavaa ja kaksi linjatason stereokanavaa riittävät mainiosti perusbändin äänentoistoon ja stereomateriaalin tallentaminen sekä soitto käyvät nekin päinsä takalevyyn kiinteästi asennetun USB-väylän kautta.
Vaikka digimiksereiden myötä tilanteiden ja asetusten ohjelmointi ennalta onkin muodostunut oleellisen osaksi työnkuvaa, on lennossa tehtävien säätötoimien nopeus yhä keikalla elinehto.

T2208:n kosketusnäyttö ja kattava lajitelma pikavalintanäppäimiä tekevät toiminnosta toiseen hyppelyn ja kanavien selaamisen varsin sujuvaksi, joten käytännössä yksi kanavaliuku riittää paljon pitemmälle kuin ensi alkuun uskoisikaan. Etenkin, kun kuuteen DCA-ryhmään voi niputtaa kanavia paketteina, jolloin esimerkiksi kaikki rumpukanavat, kuorot tai vaikka kosketinkioskin saa hallintaan yhteisen liu’un alle.

Ryhmien muodostaminen käy helposti ja tämänkin ominaisuuden käyttö sujui intuitiolla suit sukkelaan. Oppimiskynnystä madaltaa muutoinkin se, että pääsääntöisesti toimintoihin pääsee käsiksi sekä näytön että painikkeiden kautta, joten kovin pitkiä hetkiä ei tarvitse ymmällään olla – vaihtoehtoinen tapa on useimmiten ihan hyppysten ulottuvilla.

•••

Nämäkin käyttökokeisiin perustuvat laitetestit on julkaistu kokonaisuudessaan Riffin printti-numerossa 4/2019.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!