Nayteikkuna

Yamaha CL-sarja – konkarin vastaisku

Yamahan CL-sarjan ulkoinen olemus perustuu vahvasti valmistajan aiempiin malleihin, mutta konepellin alla on tehty isoja muutoksia ja ominaisuuksia on lisätty. CL-sarja nivoutuu vanhemman malliston rinnalle sujuvasti, sillä show-tiedostot sopivat M7CL-, LS9- ja PM5D-miksereille erillisen muunninohjelman avulla ja luonnollisestikin CL-sarjan sisällä suoraan mallista toiseen.

Yamahan CL-sarjassa on kolme eri kokoista mallia: 48 monotulokanavan CL-1, 64 monotulokanavan CL-3 ja 72 monotulokanavan CL-5. Mallit ovat kanavien ja liukujen lukumääriä lukuunottamatta identtiset. Lähtöjen ja stereokanavien määrä on sama, samoin muut ominaisuudet ovat yhtenevät mallista toiseen.
Testisettiin kuuluivat CL-3- ja CL-5-mikserit RIO3224-D-lavarasian kanssa, jolloin oli mahdollista tutustua useamman mikserin yhteistoimintaan.

 

Oheinen teksti on alkuosa artikkelista, joka on julkaistu kokonaisuudessaan paperille painetussa Riffi-lehdessä (numero 6/2013).

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta.
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.
Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta

16.10.2013
|
Niko Laasonen
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy