Nayteikkuna

Yamaha DTX Multi 12 – keittolevy kuumana

 

Kun lyömäsoittajan tontti laajenee, tarvitaan uusia vehkeitä joilla homma hoidetaan kotiin. DTX Multi 12 avaa väylää uusiin ulottuvuuksiin ja elektronisiin sointimaailmoihin.

Yamahan kompakti DTX Multi 12 näyttää ensi silmäyksellä sisältävän vain kuusi lyöntipintaa. Toinen silmäys paljastaa, että pintojen määrä tuplautuu pitkien palikanmuotoisten liipaisinreunojen myötä. Nämä triggauspalkit on korotettu isommista alustoista, joten niihin on helppo osua. Laitteen kuusi isompaa läpyskää voi varata kalvollisten rumpuäänien triggaukseen siinä kun palkit toimivat symbaalikuvun ja lehmänkellon tapaisten soundien kanssa, joille ei isompaa osuma-alaa kaipaakaan.

Laitteen alarivissä palkit on lisäksi sijoitettu varsinaisten padien etupuolelle, jolloin esimerkiksi virvelin kalvo- ja kanttilyönteihin saa aidon soundivaihtelun kaupanpäällisinä aidon liikeradan. Aika nerokasta.

 

 HUOM! Oheinen katkelma oli vain lyhyt näyte artikkelista, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin painetussa versiossa.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.

 

 

 
   

 

03.12.2010
|
Tommi Saarela
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy