AAS päivitti virtuaalisen Chromaphone-lyömäsoittimensa

Image

Applied Acoustics Systems tiedottaa tuovansa alkuvuodesta myyntiin Windows- ja Mac OS X -alustoilla toimivan virtuaalisen Chromaphone-lyömäsoittimensa kakkosversion.

Chromaphone 2:n synteesikoneisto koostuu virtuaalisesta lyömävälineestä, värähtelijästä ja resonaattorista, joita voidaan monipuolisesti muunnella. Värähtelijä voi olla esimerkiksi rumpukalvo (joka kakkosversiossa on kokonaan uusi mallinnos),  laatta (kuten marimbassa ja vibrafonissa) tai vaikka kieli tai putki.
Lyömävälineeksi taas on tarjolla perinteisiä kapuloita ja äänen alukkeen voi myös muovailla erilaisten kohinalähteiden avulla.

Valmistajan mukaan synteesikoneisto osaa mallintaa prikulleen sen, miten erilaiset yhdistelmät toimivat keskenään vuorovaikutuksessa.
Virtuaalinen perkussiosoitin soveltunee muusikoiden ohessa myös äänisuunnittelijoiden tarpeisiin.

Chromaphone 2 toimii Windows- ja Mac OS X -alustoilla, sekä 32- että 64-bittisen isännän alaisuudessa, kunhan se vain tukee VST-, AU-, RTAS- tai AAX -plug-in-formaattia

Uuden ja aiempaakin selkeämmän ulkoasun lisäksi Chromaphone 2 on AAS:n mukaan helpompi käyttää ja se sisältää myös kokonaan uusitun ekvalisaattorin ja kompressorin, sekä multiefekti-prosessorin. Myös softan mukana toimitettava soundikirjasto on päivitetty.

Lisätiedot: Applied Acoustics Systems