AKG DMM-mikrofonimikserit voi liittää nyt myös Dante-verkkoon

Image

AKG:n digitaaliset mikrofonimikserit DMM8 ULD  ja DMM14 ULD keskustelevat nyt myös Dante-verkossa.

AKG:ltä kerrotaan, että sen konferenssi- ja kokoustiloihin suunnitellut digitaaliset huippusarjan ULD-mikrofonimikserit DMM8 ja DMM14 voidaan nyt liittää Dante-verkkoon. DMM8 tarjoaa 14 vapaasti reititettävää Dante-lähtöä ja DMM14 peräti 22.

Kumpaankin mikseriin voi myös tulla Dante-väylän kautta neljän kanavan leveydellä.

Sarjan muiden mallien tavoin kaksikko toimii oman sisäisen DSP-prosessointinsa voimalla ja tarjoaa mallista riippuen enimmillään 80 tai 140 miksauskanavaa silloin, kun laitteita ketjutetaan peräkkäin. Enimmillään yhdistelmään voi liittää kymmenen yksikköä.

USB-liitännän kautta mikserit voivat sekä lähettää että vastaanottaa kaksikanavaisen stereosignaalin. 

Digitaalinen prosessointi sisältää dynamiikan hallinnan ja kattavat ekvalisoinnit, joilla valmistajan mukaan saavutetaan ihanteelliset tulokset erilaisissa puhe-äänentoistoa vaativissa tilanteissa.

DMM8 ULD ja DMM14 ULD voidaan liittää myös Ethernet-verkkoon, jonka välityksellä systeemiä voidaan operoida kauaskin sijoitetusta keskustarkkaamosta AMX-ohjauksella. 

Kaikkia järjestelmän toimintoja voidaan ohjata sekä AMX- että Crestron-laitteilla, tai suoraan wifi-yhteydellä Apple-, Android- ja Windows-laitteilla. Näin esimerkiksi tarpeettomien mikrofonien mykistäminen käy kätevästi tilaisuuden aikana.

Lisätiedot: Studiotec Pro Audio