Allen & Heath laajentaa Qu-sarjaansa

Image

Uusin lisäys Allen & Heathin Qu-sarjaan on messuilla ensiesittelynsä saanut Qu-SB – lavarasian malliin rakennettu ja kokonaan tabletilla ohjattava digimikseri.

Image

 

Qu-SB voidaan asentaa räkkiin tai asettaa lavalle sellaisenaan ja tarjolla on 16 mikrofonituloa, kaksi linjatuloa ja peräti 14 itsenäistä lähtöä.
Mikserin sisällä raksuttaa sama DSP-ydin kuin Qu-32-mallissa ja niinpä tulojenkin määrää voidaan kasvattaa 32 mikrofonikanavaan ja lähtöjäkin saadaan käyttöön 24, kun mikseri kytketään Cat5-kaapelilla AB168-, AR84- tai AR2412-lavarasiaan.

Prosessointivoimaa ja toimintoja Qu-SB tarjoaa samaan tapaan kuin sarjan aiemmat mallit ja miksauksen kaikki säätötoimet hoidetaan iOS-aplikaatiolla langattomasti. Näin miksaaja voi siirtyä mihin tahansa kohtaan salia tekemään tarkistuksia ja vastaavat säädöt saa tehtyä saman tien.

Automaattinen mikrofonimiksaus ja iLIve-efektiosasto kuuluvat nekin pakettiin.

Qu-SB on varustettu 18-kanavaisella Qu-Drive-toiminnolla, jolla voidaan tallentaa ja soittaa sekä moniraitaisia että stereotiedostoja .wav-muodossa suoraan ulkoiselle kiintolevylle.
Moniraitainen tallennus ja toisto onnistuu myös USB:llä, sillä Qu-SB:ssä on sitä varten 32x32-matriisilla toimiva liitäntä, joka pelaa niin Macin kuin pc-koneidenkin kanssa.

Muusikoiden omatoiminen monitorimiksaus käy päinsä joko Qu-You iPhone -aplikaatiolla tai henkilökohtaisilla ME-1-miksereillä. Jottei saliääni menisi solmuun useamman käyttäjän sohlatessa, mikserin eri toiminnot voidaan joustavasti avata tai sulkea vain tietyille käyttäjille.

Lisätiedot: Live Nation / Gets