Allen & Heath lisäsi kaksi uutta mallia ZEDi-mikserisarjaan

Image

Allen & Heath julkist hiljattain lanseerattujen ZEDi-hybridimiksereidenrinnalle kaksi uutta mallia, ZEDi-10:n sekä efekteillä varustetun ZEDi-10 FX:n   


Molemmat uudet mallit on tarjoavat 24-bittisellä ja enimmillään 96 kHz:n näytetaajuudella toimivan USB-liitännän, jonka kautta saa kulkemaan neljä samanaikaista kanavaa kumpaankin suuntaan. Moniraitainen tallennus ja toisto sujuvat sekä Mac- että pc-tietokoneilla, ja kamerasovitteen avulla myös iOS-laitteilla.

Mukana paketissa toimitetaan Cubase LE -ohjelmisto tietokoneessä käyttöä varten sekä Cubasis LE mobiililaitteita varten.

 

Image


 
ZEDi-10 ja ZEDi-10FX tarjoavat neljä monokanavaa erillisin XLR- ja TRS-jakkituloin, yhden stereokanavan sekä erikseen vielä stereopaluun joko kaikulaitteen tai musiikkisoittimen liitännäksi.

Monokanavien etuvahvistimet voidaan kytkinvalinnalla sovittaa sähkökitaralle tai -bassolle passaaviksi, minkä ansiosta ulkoisia DI-bokseja ei valmistajan mukaan linjasoitossa tarvita.
Luonollisestikin phantom-virran syöttö esimerkiksi kondensaattorimikrofonien tarpeesen löytyy sekin.

Uutuusmallien GSPre -etuvahvistimet on kehitetty studiokäyttöön suunnitellun GS-R24-mikserin pohjalta ja tiedotteessa todetaan, että erittäin vähäisen kohinan ja massiivisen dynamiikan ansiosta ne täyttävät ammattitason vaatimukset.

Kolmialueiset kanavakorjaimet, 60-milliset liukusäätimet, fx/aux/monitor-syötöt ja asianmukaiset mittarointitoiminnot täydentävät paketin.

Allen & Heathilta kerrotaan, että tässä hintaluokassa poikkeukselliseksi nämä mikserit tekee myös se, että jokainen kanava on kytketty omalle erillliselle piirilevylleen yhden ison ja kaikki kanavat kattavan piirilevyn sijaan.

ZEDi-10FX  on lisäksi varustettu Allen & Heathin omalla efektiprosessorilla, josta löytyy tavallisten kaikujen ja viiveiden lisäksi modulaatio-pohjaisia tehosteita sekä useamman eri efektin yhdistelmiä.

Lisätiedot: Noretron Audio (Bright Finland)