Allen & Heath ME-500 tukee omatoimista monitorointia

Allen & Heath tarjoaa muusikoiden omatoimiseen monitorimiksaukseen jälleen uutta työkalua, 16-kanavaista ME-500-mikseriä.


ME-500 perustuu Allen & Heathin ME-1-malliin, jonka vaihtoehdoksi käyttäjäkunta on tiedotteen mukaan toivonut kanavamäärältään suppeampaa ja nopeammin käytettävää versiota.
40-kanavainen ME-1 on jatkossakin kurantti valinta suuriin tuotantoihin ja tilanteisiin, joissa muusikot ovat rutinoituneet miksaamaan isoakin kanavamäärää.
ME-500 puolestaan tarjoaa pieniin tuotantoihin ja tottumattomattomammallekin itsemiksaajalle 16 mono/stereokanavaa, joista oman kuuntelun voi rakentaa.

Valaistukseltaan säädettävä selkeä näyttö, 16 valaistua valintapainiketta, säätörulla sekä solo- ja mute-kytkimet muodostavat ME-500:n käyttöpinnan, jonka kautta pääsee käsiksi eri kanavien ja päälähdön voimakkuuksien lisäksi myös master-puolen ekvalisaattoriin ja limitteriin.

ME-500:n omaan muistiin voi tallentaa omat asetuksensa kahdeksaa eri tilannetta varten ja asetukset voi myös taltioida USB-muistiin.

Kahden kuulokejakin (3,5 mm & 6,3 mm) lisäksi ME-500 tarjoaa balansoidun analogilähdön (TRS-jakki) kulmamonitoria varten.

ME-500 liitetään Allen & Heathin järjestelmään plug’n play -tyyppisesti ja ME-hub-sovittimella sitä voidaan käyttää myös muiden digitaalisten miksereiden kanssa.
ME-500- ja ME-1-miksereitä voidaan käyttää myös rinnakkain samassa järjestelmässä, eikä samanaikaisten miksereiden lukumäärälle ole ylärajaa.
EtherCon-liitäntöjen kautta mikserit voidaan joko ketjuttaa suoraan, tai sitten niistä voidaan muodostaa tähtiverkko valmistajan omalla ME-U-kytkimellä, tai jonkin kolmannen osapuolen PoE-reitittimellä.
 

Lisätiedot: F-Pro Esitystekniikka

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.

30.10.2017
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy