Allen & Heath ZED Mini pikkumikserit tulevat

Image

Allen & Heath julkisti kolme uutta analogista pikkumikseriä, jotka täydentävät aiempaa ZED-tuotelinjaa.

Kompaktin kokoiset mikserit on suunniteltu reissaavan muusikon työkaluksi niin keikalle kuin äänityksiin, tai vaikka pieneen AV-toteutukseen soveltuvaksi.

Kolmikon kaikissa malleissa käytetään Allen & Heath GS-R24-studiomikserin etuvahvistimiin perustuvia GSPre-mikrofonivahvistimia, ja niiden tulokanavat on varustettu aktiivisin basso- ja diskanttikorjaimin sekä 60-millisin liukusäätimin.
Yksittäisen kanavan monitorointi käy kytkintä painamalla, ja päälähtöjen lisäksi tarjolla on kuulokeliitäntä.

Trion kookkain on ZED-8i, jossa yhdistyvät perinteinen analogimikseri ja tietokoneen ääni-interface. Kaksi muuta mallia ovat ZED-6, sekä sen efekteillä varustettu rinnakkaisversio ZED-6FX.

Kolmikon kaikissa malleissa on kaksi monokanavaa erillisin XLR- ja jakkiliitännöin, sekä kaksi stereokanavaa. Monokanavat soveltuvat käyttöön niin mikrofoni- kuin linjatason signaaleilla ja niiden tuloimpedanssin sovitus voidaan kytkimellä napsauttaa sähkökitaran tai -basson suoraan linjasoittoon sopivaksi.

ZED-6FX tarjoaa valmistajan mukaan oman studioluokan efektiprosessorinsa, josta löytyvät tyypillisimmät mausteet sekä yksittäisinä tehosteina että käytännöllisinä yhdistelminä.

ZEDi-8 on varustettu 24-bittisin muuntimin, joiden näytetaajuus yltää aina 96 kHz:iin saakka. USB-liitännän kautta mikseri keskustelee Mac- tai pc-tietokoneen kanssa kahden kanavan leveydellä kumpaankin suuntaan. Yhteys iOS-tablettiin vaatii Applen kamerasovitteen käyttöä liitännässä.
Mikserin mukana toimitetaan Steinbergin Cubase LE- ja Cubasis Le -ohjelmat.
 
Lisätiedot: Noretron Audio