Nayteikkuna

Allen & Heathilta uusia Dante-lavarasioita ja I/O-kortteja

ISE-messuilla Allen & Heath esitteli kaksi uutta Dante-verkkoon kytkettävää lavarasiaa – seinään asennettavaksi tarkoitetun DT164-W-mallin sekä vapaasti sijoitettavan DT168-mallin.

Kahvalla ja kumipuskureilla varustetussa DT168-lavarasiassa on 16 mikrofonituloa etuvahvistimineen ja kahdeksan linjatason lähtöä. DT168 toimii itsenäisena lavarasiana tai isomman järjestelmän laajennuspalikkana.

Seinään asennettavaksi tarkoitetutssa DT164-W-mallissa on 16 mikrofonituloa ja neljä linjatason lähtöä.
Käännettävän asennuskehyksen ansiosta DT164W voidaan joko upottaa seinärakenteeseen tai kiinnittää sen pinnalle.
Mitoiltaan yksikkö sopii 12x12-tuumaiseen NEMA-vakiokoteloon tai vastaavaan, ja asennus lavakaivoon on myöskin mahdollista.
Kiinteissä asennuksissa DT164W:n virtasyöttö irtokaapelilla voidaan korvata myös riviliittimin, ja 12 voltin varavirtalähde kuuluu varusteluun.

Verkon varmistusta ja laitteiden ketjuttamista varten sekä DT168 että DT164-W on varustettu kaksinkertaisin Dante-liitännöin. 
Kumpikin uutuus on yhteensopiva Allen & Heathin DM- ja CDM MixRack- sekä MainFrame-yksiköiden kanssa,  ja soveltuu käytettäväksi myös SQ-sarjan miksereiden kanssa.


Muita messu-uutuuksia olivat D-Live-sarjan miksereihin sopivat 64x64-  sekä 128x128-kanavaiset Dante-kortit, jotka toimivat valinnan mukaisesti joko 48 kHz:n tai 96 kHz:n näytetaajuudella.

Kaikki edellä mainitut uutuudet ovat AES67-standardin mukaisia ja keskustelevat Dante Domain Mangerin kanssa

 

Lisätiedot: F-Pro Esitystekniikka

14.02.2019
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy