Nayteikkuna

Ampeg Micro VR Stack Limited Edition Red – pikkurantasauna punaisena

Ampeg on julkistanut rajoitetun erän edullista Micro VR -stäkkiään punaisessa kuosissa. Pikkustäkin kokoa valmistaja kuvaa suurpiirteisesti: pienempi kuin Stonehenge.


Ampeg Micro VR Stack Limited Edition Red on nimellisteholtaan 200-wattinen, Mosfet-päätteellä varustettu bassonuppi. Yksikanavainen esivahvistin on sekin toteutettu puolijohtein.
Ampeg Micro VR Stack Limited Edition Red on varustettu tuloliitännän gain-säätimellä sekä -15 desibelin pädillä, jolla liian kuuma tulosignaali saadaan taltutettua. Avuksi säätöön on led-valo, joka osoittaa yliohjautumisen.

 

Ampeg Micro VR Stack Limited Edition Redissä on kolme sävysäädintä: Bass (+14/–12 dB @ 40 Hz), Middle (+5/–13 dB @ 500 Hz) sekä Treble (+19/–25 dB @ 8 kHz).

Micro VR Stack Limited Edition Red on varustettu myös limitterillä, joka aktivoidaan omasta painikkeestaan. Kytkennällisesti se on sijoitettu volume-säätimen ja päätevahvistimen väliin. Aktivoituessaan limitteri estää päätteen yliohjautumisen, ja toiminnan merkkinä limit-valo syttyy.

Ampeg Micro VR Stack Limited Edition Redin etupaneelista löytyy liitäntä kuulokkeille sekä audiotulo cd-soittimelle tai mobiililaitteille.

Takapaneelissa on DI-lähtö (XLR), joka lähettää signaalin eteenpäin heti ekvalisaattorin jälkeen.
Lisäksi varusteluun kuuluvat efektiluuppi (send, return), kaksi kaiutinlähtöä sekä AC-jännitteen valitsin.

 

Nupin parina oleva SVT 210AV -kaappi on valmistettu koivulavanerista ja se sisältää kaksi 10 tuuman Eminence-kaiutinta.

Painoa kaapilla on 11,9 kilogrammaa ja mitoiltaan se on 610 x 330 x 280 millimetriä. 

Ampeg Micro VR -nuppi puolestaan painaa 4,5 kilogrammaa, ja sen fyysiset mitat ovat 304 x 140 x 254 millimetriä.

 

Lisätiedot: F-Musiikki

28.01.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy