Nayteikkuna

AmpliTube® Joe Satriani – soita Satrianin soundeilla

IK Multimedian kevään uutuuksiin kuuluu sovellus, johon on mallinnettu Joe Satrianin pedaaleja ja vahvistimia. Valmistajan mukaan mallinnukset on luotu Satrianin tarkkojen vaatimusten mukaan.

 

AmpliTube® Joe Satriani tarjoaa viisi pedaalimallinnusta tarkkojen esikuvien mukaan: Satch Wah (Vox® BBW Wah), Satch Dist ('80-luvun japanilaisvalmisteinen BOSS® DS-1), Satch Overdrive ('80-luvun japanilaisvalmisteinen BOSS OD-1), Tube Overdrive (Chandler® Tube Driver) sekä Satch Octave (Fulltone® Ultimate Octave).

Lisäksi AmpliTube® Joe Satrianiin on sisällytetty kolme vahvistinmallinnusta. Niistä Satch VM pohjautuu Satrianin Marshall® JVM410HJS signature-nuppiin, kun taas SJ50 on mallinnettu vuoden '93 Peavey® 5150 -nupista. Molempiin kuuluu myös vastaavat kaappimallinnukset.

AmpliTube® Joe Satriani -kokoelmaan kuuluu myös Boston 100, joka on laajennettu versio Boston-kitaristi Tom Scholzin kehittämästä, vuonna '82 julkaistusta Scholz® Rockman -kuulokevahvistimesta. Tähän mallinnukseen kuuluu myös stereo-moodi ja kaappimallinnus.

AmpliTube® Joe Satriani -kokoelman hupi ei lopu tähän, vaan lisäksi paketissa on soundipresettejä kappaleiden mukaan nimettyinä. Näin käyttäjät voivat hakea Satrianin suosikkisoundit nopeasti tilanteen niin vaatiessa.

AmpliTube® Joe Satriani on saatavilla Mac/PC-koneille, samoin kuin iPhone- and iPad-laitteille.
Mallinnustyössä on käytetty valmistajan DIM-teknologiaa (Dynamic Interaction Modeling). Siinä mallinnuksen kohteena luvataan olevan analogikytkennän jokaisen komponentin käyttäytyminen pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

AmpliTube-sovelluksen luvataan toimivan saumattomasti valmistajan AXE I/O -kitarasovittimen kanssa.

Lisätiedot: IK Multimedia

14.04.2020
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy