Nayteikkuna

Antelope Audio Galaxy 32 Synergy Core – monikanavainen audio interface ammattikäyttöön

Antelope Audio julkistanut monikanavaisen Galaxy 32 Synergy Core -audio interface/AD/DA-muuntimen. Työskentelyn sujuvoittamiseen omiaan oleva laite on luotu yhdistämällä muunnin, digitaalinen patchbay sekä Dante-, HDX-, MADI- ja Thunderbolt 3 -liitännät yhteen pakettiin.

 

Reaaliaikainen Synergy Core -efektiprosessointi mahdollistaa jopa 128 efektiä 32 virtuaalisella raidalla, joissa kussakin voi olla maksimissaan kahdeksan tehostetta käytössä samanaikaisesti. Efektit ovat ladattavissa vaikka kesken liveäänitysten ilman latenssia ja minimaalisella prosessoritehon käytöllä.

Laite sisältää valmiiksi 37 Synergy Core -efektiä, jotka on mallinnettu klassisista analogisista esikuvistaan. Valikoima kattaa 18 ekvalisaattoria, 12 kompressoria, kaksi etuastetta ja channel strip sekä 5 erityistä prosessointiefektiä. Lisää efektejä on ostettavissa valmistajan kirjastosta.

32 Synergy Core sisältää 32 analogista input-kanavaa (neljällä 25-nastaisella D-liittimellä) ja 32 output-kanavaa (neljällä 25-nastaisella D-liittimellä), 2 HDX-porttia (24-bittiä, 192 kHz) sekä optisen 64-kanavaisen MADI-liitännän, kahdeksan ADAT-kanavaa ja kaksi S/PDIF-kanavaa (24-bittinen näytetaajuus 44,1 – 192kHz). AD/DA-muunnin operoi 130 db dynaamisella alueella.

Laite hyödyntää samaa 64-bittistä AFC-teknologiaa kuin valmistajan Master Clock -master-kello. Yhden räkkiyksikön kokoiseen koteloon rakennettu painaa rahtusen alle kolme ja puoli kiloa ja se on varustettu kahdella 1,8-tuumaisella IPS-näytöllä.

Antelope Audio Galaxy 32 Synergy Core vaatii kumppanikseen tietokoneen, jonka käyttöjärjestelmä on joko Windows 10 tai Mac OSX 10.12 (tai uudempi).

Valmistajan video:

Lisätiedot: Antelope Audio

23.09.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy