Antelope Orion Studio 2017 tuo efektit tullessaan

Image

Tallennusvaiheessa monitorointiin käytettävät efektit ovat mukava lisä session työkalustoon, mutta Antelope vie homman vielä himpun pidemmälle: Orion Studion plugarit voi linkittää osaksi DAW-ohjelmaa, miksausvaiheessa käytettäviksi.

Orion Studio 2017 liitetään joko Thunderbolt- tai USB-väylään ja se tarjoaa täyden tusinan A-luokan kytkennällä toimivia mikrofonituloja, jotka soveltuvat myös instrumenttikäyttöön Hi-Z-impedanssisovituksen ansiosta.
Kahdessa ensimmäisessä analogisessa tulokanavassa on myös inserttipiste ulkolaitakaluston kytkemistä varten.
Analogisia linjatason lähtöjä on 16 kanavan verran ja niiden lisäksi tarjolla on erilliset liitännät kahdelle monitoriparille, sekä kaksille kuulokkeille.
Valmistaja kuvaileekin interfacea ihanteelliseksi välineeksi omiaan äänittävälle instrumentalistille, tai bändille joka ryhtyy itse tallentamaan äänitettään.

Orion studion kautta tietokoneelle voi viedä 32 kanavaa Thunderbolt™-väylän kautta ja 24 kanavaa USB-väylää myöten. Ja samat kanavamäärät liikkuvat myös toiseen suuntaan.

Orion Studion mukana toimitetaan Antelope Vintage FX -efektikokoelma, jota on koodattu yhteistyössä Overloudin kanssa nk. RealModel-tekniikkaa käyttäen.
Vintage-laitteiden pohjalta mallinnettua valikoimaa laajennetaan jatkuvasti, mutta jo nyt tarjolla on mittava lajitelma kompressoreita, ekvalisaattoreita ja kaikuja.
Efektien luvataan toimivan realiaikaisesti ja ne palvelevat myös miksausvaiheessa.

Erityisenä valttina mainitaan kitarasoundien muokkaus, johon on tarjolla tuhti setti vuosikertavahvistimien ja -kaappien mallinnoksia, luonnollisestikin erityyppisten mikrofonisimulaatioiden ja ekvalisointien kera.

Jitterin minimoimiseksi Orion Studiossa käytetään Antelopen omaa 64-bittistä AFC-kellotusta, jota ohjataan lämpövakioidulla kiteellä.
Muunnnokset tehdään 24-bittisesti ja enimmillään 192 kHz:n näytetaajuudella.
Dynamiikka-alueeksi luvataan 124 desibeliä.

Image

 

Orion Studio on varustettu kahdella digitaalisella ADAT-väyläparilla, joiden kautta kulkee näytetaajuudesta riippuen maksimissaan 16 kanavaa audiota molempiin suuntiin. 
Digitaaliliitännät täydentää stereofoninen S/P DIF -tulo/lähtö.

Studiolaitteiston keskinäiseen tahdistukseen on varattu sekä erillinen Word Clock -tulo että Word Clock -lähtö.
 

 

Lisätiedot: Soundtools