ARTURIA Minifuse 4 – nyt nelikanavaisena

Arturia toi alkuvuodesta esiteltyjen yksi- ja kaksikanavaisten Minifuse-mallien rinnalle nyt nelikanavaisen version.

 

Minifuse 4:ssä on neljä analogista tuloa, joista kahdessa on etulaitaan sijoitetut kombo-liittimet. Nämä toimivat mikrofoni-, instrumentti- tai linjatuloina, kun taas kaksi takalaitaan asemoitua TRS-jakkia puolestaan palvelevat instrumentti- tai linjasignaalin vastaanotossa.

Neljä balansoitua linjalähtöä voidaan käyttää esimerkiksi tarkkaamokuuntelulle sekä muusikoiden kuuntelulle tai vaikka reamp-syöttöinä.

Minifuse 4:ssä on myös stereofoninen loopback-toiminto, joten peliäänten tai muun tietokoneen kautta kuunneltavan äänilähteen tallennus takaisin koneelle onnistuu suoraan reitittämällä.

Etulaidassa on erikseen kaksi itsenäistä kuulokeliitäntää äänittäjä/tuottajan sekä artistin käyttöön.

Minifuse 4:n mukana toimitetaan Analog Lab Intro -softasoitin, jonka mukaan kuuluu 500 synasoundin paketti, sekä lisenssit neljään Arturian efektiplugiin (Rev PLATE-140 reverb, Pre 1973 vintage preamp, Delay TAPE-201 Echo, sekä Chorus JUN-6 Analog Chorus), ja lisäksi Ableton Live Lite -ohjelma musiikin tuotantoon.

Minifuse 4 kytketään tietokoneeseen USBC -liitänällä, kun taas takalaidan kaksi USB B -väylää palvelevat ulkoisten laitteiden lisäliitöntöinä.

Arturia valmistaa Min iFuse 4 -äänikorttia sekä valkeana että mustakuorisena versiona.


Lisätiedot: EM Nordic
  

14.10.2022
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy