ARX BSX16 jakaa signaalin 16 kohteeseen

Image

Erityisesti ulkotuotannon tarpeisiin kehitetty BSX16 jakaa signaalin 16 eri kohteeseen, oikeaoppisesti muuntajin erotettuina ja joko linja- tai mikrofonitasoisena.

BSX16 tarjoaa kaksi itsenäistä tuloliityntää, kumpainenkin balansoituja ja niin mikrofoni- kuin linjakäyttöön soveltuvia. Varusteluun kuuluvat tulosignaalin tasonsäätö ja kanavan voimakkuus (gain & level), sekä kytkimet phantom-virralle ja signaalitason vaimennukselle (+48V, pad -20 dB).

Image

Kumpikin tulosignaali voidaan poimia jatkojakeluun erillisenä komponenttina omasta balansoidusta linjatason lähdöstään, joiden lisäksi tarjolla on 16 muuntajaerotettua summalähtöä. Näistä kahdeksan ensimmäistä toimii aina linjatasolla, loput kahdeksan voidaan valita yksilöllisesti kytkimellä joko mikrofoni- tai linjatason syötöksi.
Takalaidan puolelta löytyy vielä erillinen linjatason lähtö PA-kytkentää varten.

Omalla voimakkuudensäätimellään varusteltu kuulokeliitäntä monitorointia varten on sijoitettu etulaitaan.

Valmistaja kertoo kiinnittänensä erityistä huomiota ulkotuotannoissa vaadittavaan häiriöttömyyteen mm. koteloimalla laitteen oman virtalähteen kaksinkertaisen suojauksen sisään, ja käyttämällä valioluokan komponentteja.

Lisätiedot: Audico