ARX MSX 32 – analogisen aika ei ole ohi

Signaalireitittimiä, sovittimia, miksereitä ja monikanavaisia muuntimia muun muassa valmistava ARX uskoo edelleen myös analogitekniikkaan. Esimerkiksi juuri tulleessa tiedotteessa esitellään kahdeksankanavainen mikrofonivahvistin, jossa jokaisen tulokanavan signaali voidaan jakaa neljään itsenäiseen lähtöön.


Vakiona jokaisen mikrofonin tulo ohjataan neljään omaan lähtöönsä, joista kahden liitännät on sijoitettu räkkilaitteen taakse tuloliitännän yhteyteen (Main ja Monitor), ja kaksi puolestaan laitteen etulaitaan (Split A & B). Näin sekä kiinteät että tilapäiset kytkennät on helppo tehdä.

Jos tarpeen on, kaikki lähdöt voidaan myös linkittää, jolloin käytössä on 32 eri lähtöä vaikkapa urheilukisojen paikallisen äänentoiston ja ulkotuotannon tarpeisiin.

Kaikki tulot on balansoitu elektronisesti, lähdöt puolestaan muuntajilla.
Kanavakohtainen phantom-syöttö aktivoidaan valmistajan mukaan äänettömällä painokytkimellä ja vahvistuksen säätöön on jokaisella kanavalla 0-40 dB:n haarukassa toimiva Gain. Sen apuna kovia signaalitasoja varten on 20 desibeliä vaimentava pad-kytkn.

Kuulokemonitorointi sekä PFL-mittari puolestaan jelppaavat audiohenkilön työskentelyä.

Luotettavuuden maksimoimiseksi MSX 32 on varustettu kahdella virtasyötöllä – normaali kojejohto kytkee laitteen verkkovirtaan, lisävarusteena myytävälle PSU 32 -varavirtalähteelle puolestaan on oma viisipiikkinen liittimensä sen vieressä.

Lisätiedot: Intersonic

01.11.2021
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy