ASM Hydrasynth Deluxe ja Hydrasynth Explorer – digitaaliset wavetable-sisarukset

Ashun Sound Machines (ASM) tuo markkinoille Hydrasynth Deluxe- ja Hydrasynth Explorer -syntetisaattorit. Hydrasynth-koskettimiston ja Polyphonic Wave Morphing Synthesizerin sisarmallit ovat digitaalisia, äänten morfauksen ja kolmen oskillaattorin yhdistelmään perustuvia wavetable-syntetisaattoreita.

 

 

Hydrasynth Deluxe on varustettu 73 kosketusherkällä koskettimella ja after touch -ohjauksella. Laitteesta löytyy neljä stereoulostuloa (Main/upper L/Mono ja R sekä Lower L ja R).

 

 

Kaksi Hydrasynth-äänimoottoria — analogimallinnetut oskillaattorit 1-3 sekä WaveScan-äänisynteesi oskillaattoreissa 1+2 — mahdollistavat jaettavissa ja kerrostettavissa olevat 16-ääntä. Takapaneelista löytyvät liitännät sustain- ja ekspressiopedaalille, Midille ja usb:lle.

 

 

Hydrasynth Explorer on puolestaan kompaktimpi, 37 koskettiminen soitin. Se hyödyntää isoveljensä lailla ASM:n Polytouch-teknologiaa. Se on varustettu kahdeksan äänen Hydrasynth-moottorilla ja mukana on Deluxestakin tutut liitännät sustainpedaalille, hivenen riisutummat midi-yhteydet (in ja out), usb-liitin sekä oma sektionsa cv/gate-liitännöille. Lisäksi laitteesta löytyy kuulokeliitäntä.

 

 

Molemmat syntetisaattorit omaavat viisi LFO suodinta, viisi DAHDSR Envelopea, arpeggiaattorin sekä koko joukon monipuolisia efektejä ja valmiita soundipresettejä.

ASM Hydrasynth Deluxe asemoituu Hydrasynth-hierarkiassa malliston lippulaivalaitteeksi, kun taas kolme ja puoli kiloa painava Hydrasynth Explorer soveltuu erinomaisesti liikkuvalle muusikolle. Liikuteltavuuden kruunaa sen toimivuus kahdeksalla AA-paristolla (ei mukana paketissa).

Molempien laitteiden toimitukset alkavat marraskuussa 2021.

Valmistajan esittelyvideot:

Lisätiedot: Ashun Sound Machines

21.10.2021
|
Anssi Eriksson
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy