Auria Pro tekee tabletista ammattistudion!

Image

WaveMachine Labs Auria on ollut tähänkin asti varsin järeä ja ammattimainen studio-aplikaatio iPadille, mutta tuoreen tiedotteen mukaan siitä esitellään ensi viikon NAMM-messuilla täysverinen ammattiaisversio, jossa sekä audio-ominaisuuksia että midi-toimintoja on kehitetty roimasti.

Audiopuolella tarjolla on uusia reititysmahdollisuuksia, kuusi aux-syöttöä, rajattomasti audioraitoja sekä automaattiset audion kvantisointi- sekä transienttien viipalointitoiminnot. Auria Pro tulkkaa myös audiota midiksi ja ohjelmaan on integroitu Zplanen Elastique Pro v3 -aplikaatio, jolla tallenteen kestoa voi venyttää ja vanuttaa audiolaadun kärsimättä.

Midi-osasto tuo tullessaan mm. monipuolisesti ohjelmoitavan sekvensserin, FabFilter Twin -softasyntikan sekä WaveMachine Labsin oman samplerin.

Jatkossa Auria Standard ja Auria Pro ovat rinnakkaisia tuotteita, jälkimmäisen ollessa hinnaltaan miltei tuplat, mutta valmistajan mukaan Standard-version jo omistavilla on mahdollisuus päivittää ohjelmansa Pro-luokkaan edullisesti.

Lisätiedot: WaveMachine Labs