Avid S3 – Pro Tools kontrolliin

Image

Avidin uusin Pro Tools -kontrolleri tarjoaa äänitykseen, editointiin ja miksaukseen saumattomasti integroidut työkalut pienen tuotantoyksikön tarpeisiin mitoitettuna pakettina.

”Kilpailu on nykyisin kovaa ja tuotantoyksiköt joutuvat yleisesti painimaan kutistuvien budjettien ja tiukentuvien aikataulujen kanssa”, toteaa Chris Gahagan, Avidin tuote- ja teknologiaosaston varajohtaja, ja jatkaa:
”Jotta siitä selviytyy, on tuotantoprosessin oltava äärimmäisen sulava ja joka työvaiheen pitää sujua rivakasti.”

Yhdeksi ratkaisumahdollisuudeksi Avid tarjoaa S3 -kontrolleria. Tämä S6-mallin pienempi versio on  Eucon-yhteensopiva, ja tarjoaa isomman mallin tavoin sofistikoituneet ja toisaalta konkreettiset, eri tehtäville omistetut fyysiset työkalut Pro Toolsin tai jonkin muun audio-ohjelman käyttöön (Cubase, Logic etc.).
Avid S3:n käyttöpinta on pitkälti muokattavissa omien tarpeiden mukaiseksi ja runsaan visuaalisen informaation ansiosta työn kulun seuranta on helppoa. 
Äänitystä, miksausta ja monitorointia varten konsolissa on oma sisäänrakennettu 4x6- audiomatriisi liitäntöineen.

Lisätiedot: Soitin Laine

HUOM!
Soitin Laineen järjestämä demotilaisuus S6- ja S3 -ohjaimista pidetään Tampereen Mediapoliksen tiloissa 17.11.2014. Katso tarkemmat tiedot tästä.