Baby Taylor sai oman Expression System -elektroniikkansa

Image

Matkakitaraksi, poikkeusvirityksillä soitantaan sekä vaihtoehtoisen klangin antajaksi sopivia Baby Taylor -minikitaroita saa nyt täysmittaisista malleista tutulla Expression System -elektroniikalla.

NAMM-messuilla julkistettu kolmiosaisen kontaktimikrofonin ja etuvahvistimen yhdistelmä on tarkalta mallitunnukseltaan ES-B.
Uutuus perustuu Taylorin patentoimaan kontaktimikrofoni-systeemiin, jossa on kolme erillistä, omiin paikkoihinsa sijoitettua ja yksilöllisesti kalibroitua sensoria. Menetelmän ansiosta Taylor lupaa laajempaa ja tarkemmin sähköisesti välittyvää soittodynamiikkaa kuin perinteisellä tallaluun alle sijoitettavalla yhtenäisellä piezo-elementillä saavutetaan. Samalla vahvistetun soinnin klangiin luvataan enemmän akustista sävyä ja ilmeikkyyttä.

Taylorin ES-B-systeemissä on oma kaikukopan kylkeen sijoitettu elektroniikkapakettinsa, jossa on voluumi- ja sävysäätimien lisäksi myös kromaattinen viritysmittari.

Uudet mallit ovat 3/4-kokoinen Dreadnought Baby Taylor, Baby Taylor Mahogany, Taylor Swift Baby Taylor, sekä 15/16-kokoinen Big Baby Taylor (kuvassa).

Kaikissa malleissa on kokopuinen kansi, sapelimahongista laminoitu koppa sekä eebenpuinen otelauta ja talla. Elektroniikalla varustetut mallit erottaa mallitunnukseen loppuun liitetystä e-kirjaimesta.

Lisätiedot: Taylor