BC Rich Warlock Lucky 8 – kun seitsemän ei ole tarpeeksi…

Image

Kuka sanoi, että seitsemän kieltä olisi kylliksi? BC Rich ainakin uskoo, että kahdeksannellekin löytyy käyttöä, kunhan paketti on niin sanotusti kunnossa. Raskaamman poljennon sankareille suunnattu Warlock Lucky 8 esiteltiin kevään messuilla ja myyntiin se ehti kesän kuluessa.

Warlock Lucky 8:n kiiltävän musta runko on mahonkia, samoin satiinipintaiseksi lakattu kaula. Kaulan liitos on tehty neljällä vankalla ruuvilla ja rungon takaosa on liitoksen kohdalla veistetty yläasemissa sooloilua edistävään kaarevaan muotoon.

Image


Jumbokokoisilla nauhoilla varustettu otelauta on puolestaan ruusupuuta ja radiukseltaan 12 tuuman mitoituksella. Satulan materiaaliksi ilmoitetaan synteettinen grafiitti ja leveyttä sillä on kahdeksan kielen vaatimusten mukaan eli 55 mm (vrt. 6-kielisen Warlockin 42,8 mm ja 7-kielisen 48 mm).

Kiinteä talla – samoin kuin muut metalliosat ja säätimet – ovat  pinnaltaan mustia, eivätkä Duncan Designed -mikrofonienkaan kuoret väreillä koreile. Kummallekin on oma volume-säätimensä, tone sen sijaan on jaettu ja vaikuttaa samalla käännöllä molempien mikrofonien soundiin.


Lisätiedot: EM Nordic