Black Lion Audio Auteur mkIII – kaksi kanavaa "Chicago-soundia"

Image

Black Lion Audio on julkistanut kaksikanavaisen Auteur mkIII -mikrofonivahvistimen.

 

Kuljetusta ja käyttöä kestävään metallikoteloon rakennetun Auteur mkIII:n sisuksissa on valmistajan mukaan käytetty laadukkaita osia kuten Vishayn, Nichiconin ja Wiman kondensaattoreita sekä Cinemagin muuntajia.

Auteur mkIII:n moderniksi luonnehdittu etuaste ja vintage-vaikutteiseksi kuvailtu lähtöaste muuntajineen mahdollistavat yhdessä selkeän ja kirkkaan yläpään, säilyttäen kuitenkin samalla paksun ja kermaisen alakerran. Toistokaistaksi Black Lion ilmoittaa  10 Hz – 30k Hz.


Molemmille kanaville on takapaneelissa omat XLR-liittimillä toteutetut mikrofonitulonsa sekä balansoidut linjatason lähdöt 6,3 mm:n TRS-jakeilla.

Image

Etulevyyn sijoitetut linjatulot valitaan käyttöön Line-painokytkimellä, joka ohittaa takalaidan XLR-tulon. Sellaisenaan liitäntä sopii vaikkapa syntetisaattoreille, ja Hi-Z-kytkintä painamalla jakkitulon impedanssi muuntuu ideaaliksi kitaralle ja bassolle.

Image

Molemmilla kanavilla on myös etupaneeliin sijoitetut gain-potikkansa (enimmäisvahvistus  62 dB) sekä kytkimet tulosignaalin vaimennukseen (pad -10 dB), 48 voltin phantom-virralle, sekä polariteetin käännölle.

Black Lion Audio Auteur mkIII:n mukana tulee räkkikorvakkeet, joilla puolen yksikön levyinen laite voidaan asentaa laiteräkkiin.

Valmistajan tuottama esittelyvideo:

 

Lisätiedot: Black Lion Audio