Black Rooster Audio VLA-2A Mark II – optokompressori plugarina

Image

Vahvasti vintage-henkiseksi kuvailtu VLA-2A Mark II on leveler-tyyppinen kompressori, joka jäljittelee nimeltä mainitsemattoman 60-luvun klassikkolaitteen toimintaa.


Alkuperäislaitteen ytimessä on T4A-valovastukseen perustuva tasonsäätely, jolle oman sivumakunsa antavat laitteessa käytetyn muuntajat. Black Rooster Audio kertoo nyt mallintaneensa kokonaisuuden komponentti komponentilta ja plugin pitäisi toisintaa dynamiikan muokkauksen ohessa myös esikuvan pehmeä ja lämpöiseksi kuvailtu särökäytös.

Prosessille on valittavissa kaksi eri voimakkuutta: loivempi kompressio sekä jyrkempi limitointi. Eri vuosikertojen jäljittelyä tehostaa virtuaalilaitteen Sel-valintakytkin, jolla valovastuksen voi valita kolmesta eri versiosta.
Muutoin perustoiminnot ja -säädöt ovat lajityypille ominaisia ja hyvin selkeitä. Nykyajan tapaan rinnakkaiskompressio on tehty mahdolliseksi suoraan laitteen etulaidan dry/wet-säätimellä.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Black Rooster Audio VLA-2A Mark II toimii 64-bittisenä AAX-, AU-, ja VST-plugina Maceissa (OS X, 10.9  tai uudempi, ei kuitenkaan vielä toistaiseksi macOS 11.x), sekä Windows-puolella AAX- ja VST-plugina (Windows 7 tai myöhempi).


Lisätiedot: Black Rooster Audio