Blackstar Dept.10 AMPED 1 - jopa 100 wattia pedaalilautaan

Image

Blackstar on julkistanut uuden pedaalivahvistimen, jonka luvataan käyttäytyvän digitaalisesta toteutuksesta huolimatta putkivahvistimen kaltaisesti.


Blackstar Dept.10 AMPED 1 on varustettu kolmella esivahvistinvaihtoehdolla, jotka valitaan voice-kytkimellä. USA perustuu ´60-luvun puolivälin jenkkivahvistimien sointiin, ja UK ´60-luvun alun brittiläiseen A-luokan putkivahvistimeen. Flat puolestaan tarkoitettu käytettäväksi silloin, jos eteen kytketään erillinen etuaste tai vahvistinmallintaja.

Image

 

Blackstar Dept.10 AMPED 1:n varustukseen kuuluu gain-säätimen lisäksi kolmialueinen ekvalisaattori (bass, middle, treble), jonka kerrotaan toimivan optimaalisesti kussakin eri esivahvistintilassa.
Reverb-säätimellä asetetaan kaiun määrä, ja sopivaksi havaittu asetus voidaan tallentaa kaiun jalkakytkimellä, jonka jälkeen editointi on vielä mahdollista valmistajan Architecht-ohjelmistossa. Jalkakytkimellä päästään myös freeze-tilaan, jolloin kaiun saa soimaan pidempään.

Blackstar Dept.10 AMPED 1 on varustettu kuudella erilaisella pääteastesoundilla (KT88, 6L6, EL34, 6V6, EL84, Linear), jotka valitaan response-säätimellä.
Power-säätimellä valitaan pääteteho vaihtoehdoista 1 watti, 20 wattia tai 100 wattia. Master-hanikalla puolestaan asetetaan vahvistimen lähtövoimakkuus.

Blackstar Dept.10 AMPED 1:n preset-jalkakytkimellä saadaan tallennettua gain-, voice-, eq-, reverb- ja response-asetukset painamalla poljinta parin sekunnin ajan. Vastaavasti kytkintä polkaisemalla saadaan aktivoitua viimeksi tallennetut asetukset. Power- ja master-säätimien asetuksia ei voi tallentaa muistiin.

 

Image

Blackstar Dept.10 AMPED 1 on varustettu virtajohdon liitännällä, tuloliitännällä ja efektiluupilla sekä usb- ja midi-liitännoillä.
Kaiutinlähtöjä on kaksi (8 tai 16 ohmia).
Lisäksi pedaaleita varten on valmina yhdeksän voltin virtalähde (500 milliampeeria).

Image


AMPED 1:n oikeaan kylkeen on puolestaan asetettu sekä balansoitu DI-lähtö (XLR) että linjalähtö, johon voidaan valita CabRig-kaiutinmallinnus. Linjalähdön voimakkuutta voidaan hiljentää omalla tasosäädöllä.


Blackstar Dept.10 AMPED 1 painaa 1,28 kilogrammaa. Fyysiset mitat ovat 200 x 81 x 149 millimetriä.

Valmistajan tuotevideo:

Lisätiedot: Luthman Nordic