Nayteikkuna

Bose FreeStyle ja SoundTrue – uuden polven kuulokkeita

Bose toi markkinoille kolmet uudet kuulokkeet,  joissa yhdistyy valmistajan pitkä kokemus audiotekniikassa sekä uudenlainen muotoilu. Uutuudet ovat FreeStyle™-nappikuulokkeet, SoundTrue™ -on-ear-kuulokkeet sekä SoundTrue™ -around-ear-kuulokkeet.  


FreeStyle™- ja SoundTrue™ -kuulokkeissa on käytetty Bosen jo tuttua TriPort®-teknologiaa, jonka luvataan toistavan matalat äänet täyteläisinä ja voimakkaina ja ylätaajuudet selkeinä - samalla kun instrumentit ja laulu erottuvat yksityiskohtaisen tarkasti.
FreeStyle- ja SoundTrue-kuulokkeet on varustettu erillisellä johtoon integroidulla kaukosäätimellä ja mikrofonilla, joka on helposti yhdistettävissä useimpiin iPhone-, iPad- ja iPod-malleihin. Sen ansiosta voit helposti vastata puheluihin, hallita eri musiikkitoimintoja tai surffailla vaikka netissä oman tarpeen mukaan. Kuulokkeisiin on saatavana myös niille suunniteltu kotelo, jonne ne on kätevä taitella suojaan.

FreeStyle-nappikuulokkeita on saatavilla kahdessa eri sinisen sävyssä (Indigo ja Ice Blue). Bosen patentoimia StayHear-silikonisovitteita on kolmea eri kokoa. Sovitteet asettuvat kätevästi korvan ulkosyvennykseen ja tukeutuvat korvan yläkaareen. Kuulokkeiden akustinen liitäntä on vedenkestävä. Se on päällystetty vettä hylkivällä kankaalla, jotta kosteus pysyy poissa mutta ääni pääsee kulkemaan.

SoundTrue-kuulokkeita (pääkuvassa) on saatavilla on-ear- tai around-ear-malleina. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja mintunvihreä sekä violetti/mintunvihreä -yhdistelmä (on-ear-malli) ja musta/mintunvihreä -yhdistelmä (around-ear-malli). Vahvistettu sanka on kestävä ja miellyttävä käyttää, ja kuulokkeet on mitoitettu niin, että ne sopivat kaikille pään koosta riippumatta. Molemmat kuulokkeet voidaan taitella kasaan ja kuljettaa kätevästi mukana. Ne ovat kevyet, kannettavat ja suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.  

Lisätiedot: Bose

11.04.2014
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy