Nayteikkuna

Bose L1 Pro – ammattilaisen pilari

L1 Pro -sarja perustuu kahden tuuman neodyymidrivereihin, joista on koottu pienimpään L1 Pro8 -pilariin kahdeksan elementin pino, keskikokoiseen 16 ja kookkaimpaan peräti 32 kaiuttimen torni.

 

Kaikkien pilarimallien elementit on suunnattu vuoronperään vasemmalle ja oikealle siten, että kaiutinyksikön horisontaaliseksi säteilykulmaksi muodostuu 180 astetta.

L1 Pro8:n elementit on lisäksi asennettu kaarelle siten, että sivusta katsottuna ne muodostavat loivan C-kirjaimen. Keskikokoisessa L1 Pro16 -mallissa puolestaan elementit on sijoitettu sivusta katsottuna J-kirjaimen muotoon, kun taas kookkaimmassa L1 Pro32 -pilarissa kaksituumaiset kartiot muodostavat suoran linjasäteilijän.

L1 Pro8 ja Pro16 sisältävät integroidun sub bass -kaapin, sarjan kookkaimmalle on tarjolla kaksi vaihtoehtoa: Sub1 tai Sub2.
Bose käyttää kaikissa L1 Pro -sarjan subeissa ovaalinmuotoisia RaceTrack-elementtejä.

Sarjan kaikissa malleissa on integroitu kolmikanavainen pikkumikseri, joissa on kahden mikrofonille, instrumenteille ja/tai linjasignaalille soveltuvan kanavan lisäksi analoginen linjatulo sterofoniselle äänilähteelle. Tätä kolmatta kanavaa voi käyttää myös Bluetooth-vastaanottoon.
L1 Pro -malleissa on myös liitäntä Bose Tone-Match -sarjan miksereille kanavamäärän laajentamista varten.

Lisätiedot: F-Pro Esitystekniikka

*** L1 Pro8 ja L1 Pro16 saatiin tuoreeltaan myös Riffin testiin ja juttu on julkaistaan 10.2.2021 printtinumerossa 1/2021. ***

03.02.2021
|
Lauri Paloposki
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy