Nayteikkuna

Bose PowerSpace & PowerSpace Plus – viisi uutta vahvistinta

Bose Professional tuo markkinoille kaksi uutta vahvistinsarjaa, joissa valmistajan mukaan yhdistyvät pieni koko, älykkäät ominaisuudet, sekä premium-luokan ääni. PowerSpace-sarjaan kuuluu tällä haavaa kolme eri mallia, kun taas  PowerSpace+ käsittää tässä vaiheessa kaksi eri mallia. Kaikki viisi vahvistinta ovat yhden räkkiyksikön kokoisia.

PowerSpace-sarjassa on kaksi stereovahvistinta kanavateholtaan 600- ja 1000 W, sekä yksi nelikanavainen vahvistin, teholtaan 4x300W. Teholukemat pysyvät samana rippumatta siitä, onko kytketty kaiutinkuorma matalaimpedanssinen (4 tai 8 Ohm.) vai käytetäänkö 70V- tai 100V linjasyöttöä. Kaiutinlähdöt on toteutettu asennuskäytössä tyypilliseen tapaan ruuviliitännöin.

Tulosignaali voidaan syöttää vahvistimiin joko balansoitujen Euroblock-analogiliitäntöjen kautta tai Bosen DSP-prosessoreita käytettäessä myös digitaalisella AmpLink-liitännällä (RJ-45).

 

Kaikissa malleissa teho saadaan tuplattua yhdistämällä kaksi kanavaa I-Share-liitäntää käyttäen. Käyttötavan valinta ja kaiutinkuorman määritys hoidetaan takalaidan kytkimillä. Niiden lisäksi Power Space -vahvistimien takalevyyn on sijoitettu liitäntä ulkoisen mykistyskytkimen käyttöä varten (kuvassa PowerSpace 4300).


Energiatehokkuus on huomioitu paitsi vahvistimien alhaisessa virrankulutuksessa, myös varustamalla kaikki mallit Auto Standby -toiminnolla.

PowerSpace Plus-sarjassa on kaksi nelikanvaista vahvistinta, kanavatehoiltaan 150 wattia ja 300 wattia kuormasta riippumatta.

Älykäs DSP sisältää SmartBass-prosessoinnin, jonka avulla matalien taajuuksien toisto pysyy aina hallitun tanakkana. DSP:n selainpohjainen käyttöliittymä on valmistajan mukaan helppokäyttöinen ja se sisältää myös vahvistimen monitoroinnin.

Lisätietoja: F-Pro Esitystekniikka


 

24.05.2019
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy