Boss BCB-90X – pedaalisalkku keikkahommiin

Boss on uudistanut pedaalilautojensa ulkonäköä ja ominaisuuksia. Uusista malleista keskikokoa edustaa BCB-90X, joka on modernisoitu versio BCB-60-mallista. Uudempi versio sopii paremmin erityyppisille pedaaleille, ja sisältää myös muita uudistuksia.


Boss BCB-90X on valmistajalle tyypillisesti muovista valettu ja kantokahvalla varustettu kaksiosainen salkkumalli, jonka ulkoiset mitat ovat 661 x 383 x 113 millimetriä.


Mukana toimitetaan tiheästä vaahtomuovista tehty 10 millin paksuinen matto, johon pedaalit saadaan paikalleen. Vaahtomuovin alta puolestaan paljastuu Boss BCB-90X:n välipohja, jossa on kaapeliaukot. Näin pedaalien välijohdot saadaan vedettyä piilossa olevan kaapelikanavan kautta, mikä säästää tilaa ja pitää näkymän siistinä.

Boss BCB-90X on varustettu myös kahdella liitäntäboksilla.

Näistä ensimmäinen sijaitsee laudan oikeassa ylänurkassa, ja siihen on sijoitettu tulojakki kitaralle ja lähtöliitäntä vahvistimelle.
Vastaavasti Boss BCB-90X:n vasemmasta ylänurkasta löytyy kaksi lähtöliitäntää ja paluuta ikään kuin efektilenkille (mono/stereo). Tästä liitäntäboksista löytyy niin ikään liitäntä PSB 1U -verkkoadapterille sekä 9 voltin DC-lähtö.
BCB-90X:n mukana toimitetaan 10-haarainen DC-johto. Virran todetaan riittävän näillä eväillä kymmenelle pedaalille.

Boss BCB-90X:n kansiosan sisäpinnassa on vaahtomuovi suojaamassa pedaaleja kuljetuksen aikana.
Koko paketti painaa 3,3 kilogrammaa.

Lisätiedot: Roland Suomi

25.05.2021
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy