Nayteikkuna

Boss Waza-Air – vahvistin ja tilatunnelmat kuulokkeisiin

Boss on viime vuosien aikana esitellyt uutuuksia langattoman kitarateknologian alalla. Nyt joukon jatkeeksi on julkistettu Waza-Air, joka on sähkökitaralle tarkoitettu langaton kuulokesysteemi.


Uutuus perustuu langattomaan (2.4 GHz) Bluetooth-yhteyteen sekä valmistajan  tilaprosessointiteknologiaan ja integroituun gyro-sensoriin. Näin ollen Boss Waza-Air tuottaa kolmiulotteisen soundin, joka luo vaikutelman vahvistimesta huoneessa.
Valmistaja mainitsee myös ”dynaamisen äänen lokalisoinnin”, sillä virtuaalista äänimaisemaa on mahdollista muuttaa Tone Studio -sovelluksen asetusten (surround, static, stage) kautta.

Boss Waza-Air tarjoaa viisi Katana-vahvistimista tuttua vahvistinsoundia. Lisäksi tarjotaan yli 50 efektiä, joita voidaan kustomoida Tone Studio -sovelluksessa. Se on saatavana iOS- ja Android-sovelluksina.

 

 

Boss Waza-Air -kuulokkeissa on 50 millimetrin kaiutinelementit, joiden äänenlaatu on valmistajan mukaan ”huippuluokkaa”.
Lisäksi ne on varustettu seuraavilla toiminnoilla: virtakytkin, kitaran voimakkuussäädin, pääsy kuuteen käyttäjän omaan soundiasetukseen, Bluetooth-painike ja latausliitäntä (USB Micro-B).
Joustavan rakenteen ansiosta Waza-Air -kuulokkeet on myös mahdollista kasata siten, että ne mahtuvat jopa kitarapussin taskuun. Lisäksi niiden todetaan olevan rakenteeltaan kestävät.

Boss Waza-Air -kuulokkeissa on ladattava lithium-paristo, jolle luvataan soittoaikaa viisi tuntia. Mukana tulevan Boss WL-T -lähettimen avulla soittoaikaa on kuitenkin jopa 12 tuntia.

 

Lisätiedot: Roland Suomi
 

19.12.2019
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy