Carl Martin Axis Flanger – kondensoitu efekti

Image

Valmistajan mukaan rasiassa on kaikki aiemmin lanseeratun Classic Flanger -pedaalin soundit, aski vain on pienempi ja säädöt yksinkertaisemmat.

 

Tehosteen asetukset on pelkistetty nyt neljän säätimen taakse. Näistä Pre-delay on yksinkertaisesti sen viiveen mitta, jota flanger käyttää lähtökohtanaan efektin tuottamiseen.
Speed määrittää edellä asetetun viiveajan muunteluun perustuvan huojunnan tai vellonnan nopeuden, ja valmistajan mukaan vaikutelma muistuttaa nopeimmilla asetuksilla vibe- tai leslie-tyyppistä efektiä.

Image

Depth ja Feedback vaikuttavat toisiinsa ja ääriasetuksille käännettyinä ne saavat laitteen oskilloimaan itsekseen. Depth säätönä kattaa alueen hyvin miedosta efektistä äärimmäisen liioiteltuun.
Feedback itsessään säätelee sitä, miten paljon jo efektoitua signaalia kerrätetään takaisin uudestaan prosessoitavaksi. Miedoilla asetuksilla saadaan hentoa väritystä, määrää lisäämällä metallisen ontosti kalskahtavia sävyjäs, kerrotaan tiedotteessa.

 

Image

Carl Martin Axis Flanger  vaatii aina toimiakseen ulkoisen yhdeksän voltin virtalähteen ja virran kulutukseksi ilmoitetaan 25 milliampeeria. Verkkolaitteen kapasiteetiksi kuitenkin tarvitaan vähintään 50 mA.

Axis Flangerin ohituskytkentä on bufferoitu.

Maistiasiet soinnista voi kuunnella Carl Martinin tuottamalta videolta:

Lisätiedot: Nord Sound