Chase Bliss Audio -pedaalit Custom Soundsin valikoimaan

Image

Idea analogisen kytkennän digitaalisesta kontrollista ei ole uusi, mutta sovellus kitarapedaaleihin taitaa olla kyllä sitten aika poikkeuksellista.

Kun analogisia miksereitä ryhdyttiin aikanaan varustamaan ohjelmoitavuudella, otettiin keinoksi digitaalinen kontrolliosasto, joka tallensi halutut säätimien parametrit muistiin.
Samaa ideaa noudattaa Chase Bliss Audio, jonka efektipedaalit ovat signaalipolkunsa osalta täysin analogisia, mutta joiden toimintaa voidaan ohjata digitaalisesti.

DSP:n ansiosta säätöjä voidaan tallentaa muistiin uudelleen esiin kutsuttaviksi ja samalla aukeavat myös mahdollisuudet automatisoida ja muuttaa monimutkaisikin säätöyhdistelmiä soiton aikana sujuvasti.

Nyt näitä Chase Bliss Audion omintakeisia pedaaleita myy Suomessa Custom Sounds. Jos merkki ei ole entuudestaan tuttu, pääsee jutun juonesta jyvälle vaikka katsomalla Warped Vinyl Mk II -pedaalin esittelyvideon tämän linkin kautta. 

Valmistajan mukaan Warped Vinyl suunniteltiin imitoimaan kulahtaneen vinyylilevyn soundia, mutta matkan varrella kävi ilmi,että paljon muutakin outoa ja erikoista saadaan, kun laajennetaan vähän näkökulmaa. Kuten videolta käy ilmi, erilaiset vibratot ja vireen muljutukset onnistuvat mitä omituisimmin sävyin.

Lisätiedot: Custom Sounds