Cioks Sol – pieni koko, paljon virtaa

Image

Tanskalaisvalmistajan uusin virtalähde on tarkoitettu erityisesti pienille tai keskikokoisille pedaalilaudoille.

 

Cioks Sol on valmistajansa pienin pedaalivirtalähde, johon virta otetaan suoraan seinäpistokkeesta. Näin ollen se ei vaadi erillistä verkkoadapteria toimiakseen. DC-virtaa Sol tuottaa yhteensä 30 wattia, ja filtteröinnin ansiosta kohinan luvataan olevan äärimmäisen alhainen.

Cioks Solissa on viisi erotettua DC-lähtöä, joista kunkin jännitteeksi voidaan valita 9, 12, 15 tai 18 volttia. Valinta tehdään kunkin lähdön vieressä olevasta valikosta kansilevyn ohjekaavion mukaisesti. Cioks Solin jokainen lähtö antaa virtaa valitusta jännitteestä riippuen seuraavasti: 9v (660 milliampeeria), 12v (500 milliampeeria), 15v (400 milliampeeria) ja 18v (330 milliampeeria).

Cioks Solin mukana toimitetaan kiinnitysruuvit ja kuusiokoloavain Pedaltrain- ja Templeaudio-pedaalilautoihin tapahtuvaa kiinnitystä varten. Lisäksi virtalähde on yhteensopiva Cioks Grip v2.0 -pidikkeen kanssa, mikä mahdollistaa sen kiinnittämisen Pedaltrainin lautoihin myös ilman ruuveja. Mukana toimitetaan myös yhdeksän kappaletta Flex-kaapeleita sekä virtajohto.

Cioks Sol on suunniteltu Tanskassa ja valmistettu Puolassa. Takuuaika on viisi vuotta.

Lisätiedot: Custom Boards