D´Addario Universal Strap Lock System – kitara ei karkaile

Nauhalukot ovat tunnetusti hyödyllisiä kapistuksia, sillä mikäpä sen ikävämpää kuin kitaran putoaminen hihnan irrotessa sen tapeista. Lopputuloksena voi olla jopa kaulan murtuminen – tämäkin on tullut todistettua.

D´Addario Universal Strap Lock System on kitara- ja bassomalleistaan tunnetun Ned Steinbergerin suunnittelema. Se on helppo asentaa, eikä lukko-osan asentamiseen tarvita mitään työkaluja. Tyylikkäänä yksityiskohtana niiden tummassa ulkoasussa on valmistajan logo.

 

D´Addario Universal Strap Lock Systemin asentaminen alkaa sillä, että irroitetaan kitaran omat hihnatapit ja korvataan ne pakkauksessa olevilla. Sen jälkeen kiinnitetään lukko-osat hihnan reikiin ja kiristetään ne päällyskorkeilla. Sitten vain sujautetaan lukot hihnatappeihin kiinni, jolloin hihna lukittuu. Irrotus puolestaan tapahtuu nostamalla lukon korkkiosaa, jolloin lukitus vapautuu.

D´Addario Universal Strap Lock System on valmistajan mukaan yhteensopiva useimpien hihnamallien kanssa. Mukana tulevat hihnatapit on valittavissa kolmesta värivaihtoehdosta: kulta, nikkeli tai kromattu musta.

Lisätiedot: F-Musiikki

14.06.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy