Darkglass Harmonic Booster – puhdas ja harmoninen bassopedaali

Image

Suomalaisen bassolaitevalmistaja Darkglassin rosteriin kuuluu useita basson säröyttämiseen sopivia polkimia, mutta sen tuoreimman pedaalin kerrotaan olevan puhtaasti soiva bassoetunen, joka tarjoaa soundiin myös harmonista pitoisuutta. Uutuus on suunniteltu nimenomaan keikkamuusikoille.

 

Darkglass Harmonic Booster on varustettu boost-säätimellä, joka tarjoaa tasaisen korostuksen tai vaimennuksen +/-20 desibelin verran.
Pedaalissa on lisäksi signaalia värittävä piiri. Sitä voidaan annostella mukaan character-säätimellä, joka täysin kiinni ollessaan on valmistajan mukaan lähimpänä läpinäkyvää sointia.

 

Image

Darkglass Harmonic Booster tarjoaa soundin muokkaamiseen myös puoliparametrisen kolmialueisen ekvalisaattorin, jossa kutakin kaistaa voi leikata tai korostaa +/-20 desibeliä.
Bass-säätimen keskitaajuus on asetettu 80 hertsiin ja treble-kaistan viiteen kilohertsiin.
Keskialueen muokattava taajuus on mahdollista kohdistaa portaattomasti 250 hertsin ja 2,5 kilohertsin välisellä alueella. Valitun taajuuden leikkaus tai korostus tehdään mid gain -säätimellä.

Darkglass Harmonic Boosterissa on instrumenttitulo ja jakkilähtö.
Pedaali kuluttaa virtaa ainoastaan 30 milliampeeria. Harmonic Booster toimii kuitenkin vain yhdeksän voltin verkkolaitteella, sillä valmistajan mukaan paristo-optio on jätetty pois ekologisista syistä.

Darkglass Harmonic Booster on mitoiltaan 75 x 111 x 43 millimetriä.

Lisätiedot: Darkglass