DBX-kaapelitesterit CT-2 ja CT-3 helpottavat teknikon arkea

Image

DBX toi markkinoille kaksi uutta työkalua, joilla kaapeleiden testaaminen sujuu myös keikkapaikalla näppärästi.

Perusmalli CT-2 on varustettu yleisimmillä liitintyypeillä. Valikoimaan kuuluvat Speakon, XLR, RCA, BNC ja DIN, sekä lisäksi jakit mono- ja stereoplugeja varten. Valomiehiäkään ei ole unohdettu, sillä mukana on myös DMX -liitin.

Banaani-pistokkeillekin on omat liittimensä, joten piipparilla tuettu koestusjohtojen käyttö sujuu sekin.

Image


Kaapelin eri johtimet valitaan kuusipykäläisellä kiertokytkimellä ja jokaiselle viidelle johtimelle on oma ledinsä. Mittarointi kertoo myös sisäisen pariston varaustilan.

 

Image

Vaativampaan käyttöön suunniteltu DBX CT-3 -kaapelitesteri laajentaa tutkimusmaaston RJ45-, RJ11- ja midi-kaapeleiden puolelle ja lisäksi tarjolla ovat liitännät Speakon-, XLR-, RCA-, BNC-, DMX- ja DIN-kaapeleille.
Mono- ja stereojakit sekä piipparilla tuettu banaanipistokepari löytyvät nekin.

Image

CT-3 on rakennettu kaksiosaiseen koteloon, joka voidaan jakaa kahdeksi erilliseksi yksiköksi. Lähetin viedään pitkän kaapelin toisen päähän ja vastaanotin toiseen, jolloin testerillä voi tarkistaa myös kiinteästi asennettuja tai keikkaa varten hallin poikki vedettyjä kaapeleita.

CT-3:lla voi koestaa kaapeleita aina kahdeksaan johtimeen asti, ja se tarjoaa lisätoimintona myös testiäänigeneraattorin.

Lisätiedot: Soundtools