DiGiCo SD-sarjaan uusi käyttöjärjestelmä, V685

Image

DiGiCo:n SD-sarjan miksereille julkistettu uusi käyttöjärjestelmän päivitys tuo lisää ominaisuuksia miksereiden kaikkiin käyttöympäristöihin: äänentoistoon, teatteriin, ja lähetystoimintaan.

V865-päivityksen jälkeen SD9 tarjoaa 24 flexi bussia (aiemmin 16) ja SD11i/B:n tulokanavista peräti 40 on flexi-tyyppisiä (aiemmin 32).
Optocore-tuki (DD4MR, DD2FR, X6R ja DD32R) audio-tuloille ja lähdöille ja D-Rack AES -tulokortti (myös D-Rack 2) lisäävät puolestaan valinnanvaraa audioliitäntöihin.
Wavesin 9.5-versiolla varustetuissa miksereissä (mallit SD5, SD8, SD9, SD10 ja SD11) on päivityksen jälkeen mahdollisuus käyttää kaksinkertainen määrä efektejä (32 Waves-räkkiä stereona).

Teatterikäyttöä varten Cue Groupin Relative Faders -asetus voidaan määrittää makrotasolla, ja auxit, groupit sekä matriisikanavat voidaan yhdistää kanavasetteihin.
Lähetyskäytössä uutta ovat SD7B:n ja SD10B:n kaiutinkuuntelun mykistyksen asettaminen myös pelkästään vaimennukseksi ja Backstop PFL -kuuntelun lisääminen myös lähtö-busseihin.

V685 on saatavilla veloituksetta rajatun ajan.

Lisätiedot: Hedcom / DiGiCo