DMI Guitar Labs Fret Butter, Rabbit Fur & Guitar Clean – otelauta puhtaaksi, kitara kiiltäväksi

DMI Guitar Labsin Fret Butter on patentoitu tuote otelaudan ja nauhojen puhdistamiseen. Rabbit Fur -mikrokuituliinaa taas kehutaan kenties markkinoiden pehmeimmäksi. Guitar Clean puolestaan on vegaaninen kiillotusaine.

 

DMI Guitar Labs Fret Butter on otelaudan puhdistusliina, jonka kerrotaan paitsi auttavan kertyneen töhnän poistossa, myös puhdistavan hapettuneet nauhat ja estävän korroosiota. Lisäksi uudelleenkäytettävän liinan todetaan kosteuttavan otelautaa. Se ei kuitenkaan sovellu vaahteraotelaudoille.
DMI Guitar Labs Fret Butter ei sisällä sitruunaöljyä, mutta sen tarkemmin koostumusta ei avata. Valmistajan mukaan Fret Butter on Kalifornian osavaltion Prop 65 -asetuksen mukaisesti kemikaalivapaa tuote.

DMI Guitar Labsin Rabbit Fur on ”ultrapehmeäksi” ja "arkistotasoiseksi" kuvailtu mikrokuituliina. Se on rakenteeltaan reunaton ja nöyhtävapaa. Rabbit Fur on mitoiltaan 41 x 41 senttimetrinen, pestävä ja uudelleenkäytettävä liina, jonka todetaan sopivan myös nitrolakatuille instrumenteille. Rabbit Furia kuvataan erittäin kestäväksi ja ympäristöystävälliseksi tuotteeksi.

DMI Guitar Labs Guitar Clean on Prop 65 -yhteensopiva ja Green Seal -sertifioitu täysin vegaaninen kiillotusaine. Sen todetaan poistavan lian kovilta pinnoilta, ja sopivan niin kiiltäville kuin mattapinnoillekin.

DMI Guitar Labsin tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa.

Video Fret Butterin käytöstä:

Lisätiedot: EM Nordic

07.04.2022
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy