DPA d:facto nyt myös haastattelukäyttöön

Image

Image

 

 

 

Solistimikrofoneilla kolme vuotta sitten aloitettua d:facto-mallistoa laajennettiin radio- ja TV-tuotantoon suunnitellulla haastattelumikrofonilla, kun DPA esitteli Frankfurtin messuilla uusimman d:factonsa.

Haastattelumikrofoni on suuntakuvioltaan pallo ja sen kapseli perustuu 2006-malliin, jonka herkkyyttä on pudotettu 12 desibeliä uutta käyttötarkoitusta varten. Kapseli on kiinnitetty joustavalla kumiripustimella, joka puolestaan vaimentaa tehokkaasti käsittelyääniä.
Kolmas vaimennus kohdistuu tuuleen, jonka puhurit torpataan kapselia ympäröivällä metalliverkolla niin tehokkaasti, että DPA ilmoittaa d:facto Interview -mallinsa olevan tässä suhteessa markkinoiden immuunein eli hiljaisin.

Messuilla demonstroitiin sekä käsittelyäänten että tuulen vaikutuksia mainiolla videolla, jonka nyt voi katsoa myös netistä. Video löytyy tämän linkin kautta.

Jos olot yltyvät aivan mahdottomiksi, voi tuulen vaikutuksia pienentää vielä lisää käyttämällä mikrofonin mukana toimitettavaa vaahtomuovi-suojaa.

Valmistajan mukaan d:facto -haastattelumikrofoni kestää äänenpaineet aina 160 desibeliin asti ja kapseli istuu eri valmistajien langattomien käsilähettimien runkoihin mallikohtaisella sovitteella. Yhteensopivuus luvataan Lectrosonics-, Sennheiser-, Shure-, Sony- ja Wisycom-järjestelmiin.

Lisätiedot: Noretron Audio