Dunlop JHM6 Jimi Hendrix Octavio

Dunlop on julkaissut koko joukon Authentic Hendrix -pedaaleja, joissa on pyritty uskollisesti toistamaan ison H:n efektiarsenaalin soundikattaus. Viimeisin näistä, Dunlop JHM6, toisintaa alkuperäistä Octavio-fuzzia.

Dunlop on valmistanut myös muodoltaan aivan eksaktia kloonia tästä Hendrix-teknikko Roger Mayerin suunnittelemasta ”juustopala”-säröstä, jota kuulee Purple Haze –soolon ohella esimerkiksi One Rainy Wish - ja We Gotta Live Together –kappaleissa. JHM6 Jimi Hendrix Octavion muotoilua valmistaja perustelee sillä, että se on suunniteltu sopimaan paremmin nykyaikaisen pedaalilaudan arkkitehtuuriin, kuten monet muutkin Authentic Hendrix –pedaalit.

Dunlop JHM6 Octaviossa kerrotaan olevan täysin alkuperäistä vastaava kytkentä, joten uutuudella saavuttaa sille ominaisen ”octave up” –soundin. Lisäksi pedaalin luvataan myös reagoivan herkästi soittotatsiin. JHM6 tarjoaa kaksi säädintä (fuzz, level), joilla säädetään särön määrä ja volume-taso. Hendrix-kuvan pedaalin kanteen on luonut taiteilija Gered Mankowitz.

Dunlop JHM6 Jimi Hendrix Octavion ohituskytkentä on toteutettu true bypass –periaatteella. Virta otetaan yhdeksän voltin paristosta tai verkkolaitteesta, joka on erikseen hankittava lisälaite.

Lisätiedot: Dunlop

Lue lisää tuoteuutisia Riffin sivustolta.

05.10.2017
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy