Dunlop System 65 – kitara- ja bassohuolto helpommaksi

Dunlop on lisännyt mallistoonsa huoltotöitä helpottavia tuotteita. Dunlop System 65 on huoltosarja, joka koostuu kolmesta tuotteesta. Ne on tarkoitettu kitara- ja bassohuoltoon niin koti- kuin ammattiolosuhteissakin.

Dunlop GM65 on huoltomatto, joka on valmistettu neopreenista eli synteettisestä kumimateriaalista. Se on lisäksi varustettu paksulla toppauksella. Maton todetaan suojelevan kitaran tai basson runkoa naarmuilta ja painaumilta huollon aikana. L
isäksi valmistaja lupaa, että Dunlop GM65 pysyy alustallaan tiukasti eikä lähde liukumaan. Tiivis ommel puolestaan estää lian tarttumisen itse mattoon.

Dunlop GM65 on mitoiltaan 58,4 x 45 senttimetriä. Paksuutta matolla on noin 8 millimetriä.

 

Dunlop System 65 -huoltosarjaan kuuluu myös Neck Cradle -kaulatuki. Siinä on säädettävä kallistuskulma sekä pehmustettu tukiosa.
Neck Cradle on huoltomaton tavoin hyödyllinen kieltenvaihdossa, kaulan ja intonaation säätämisessä, lukkotallan säätötyössä ja esimerkiksi pintojen puhdistamisesssa.
Yläosan toinen puoli on myös pehmustettu, jolloin kaulatukea voi käyttää myös silloin, kun soitin täytyy asettaa ylösalaisin sähkötöitä varten.

 

Dunlop System 65 -huoltosarjan täydentää magneettinen ruuvikulho, joka on halkaisijaltaan 10, 8 senttimetriä. Ruuvien ja muiden pienten metalliosien luvataan pysyvän kulhossa, vaikka se vahingossa kaatuisikin.

Lisätiedot: Dunlop

 

04.10.2018
|
Timo Östman
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy